Penang this time!!

12:18 AM Pathon Pilus 0 Comments

huarrgghh!!!!penant bebenor den drive tadi...da la nantok...hurmm..alhamdulillah,slamat sampai kedah balik!!!

Atceli aku pegi penang pagi tadi nun...niat hati nak pegi lama dah sejak balik cuti sem di shah alam nun...tapi...apakan daya~~~cewah...macam ayat2 cintan cintun la pulekkkk...kihkih...

Dalam perjalanan,aku pon bukak la sound kuat2...biasa la...LAGU ARAB!!! fevret aku dowh!!!
pas2 sampai kat tol,punya la gelabah cari duit...pas2 tgok2 ada la kad TnG atau dikenali sbagai touch n go...hehe..jangan pikir lain erk?

Sambil bernyanyi...aku melafazkan perkataan arab...tiba2...kring2...kring2...(atceli lagu insyaalah maher zain-henfon)..siapakah yang tipon aku pulek nie?

hmm...identiti penelefon dirahsiakan...hehe...

dah la sikit citer pasal perjalanan...kalo x...x habis nak baca 1 hari...hehe

finally!!!sampai di quartes guru SM Teknik Balik Pulau....dengan pantasnya aku parking keter di depan umah kakak aku...aku HON!!!PIN!!!PINN!!!

scara tidak langsung...anak sedara aku pon terjah aku!!!dngan mngatakan PAK SU!!!!
hehe...membuatkan aku bertambah sayang padanya...kihkih...

-tiba waktu petang-

aku naik beskal racing abg ipar aku...ke dewan skolah...kelihatan budak2 SPM tngah buat paper add math...hehe...sempat lagi aku amik gamba banner dorang...hehe

hm...pas2 sampai la malam aku duduk sana...sebab 2 la nantok nie...hehe...
apapon...besok nak pegi Ngri Smbilan lak...hehe...

CUTI - CUTI MALAYSIA la katakan!!!
hahaha

jgan maree...

PEACE!!!

0 comments: