Pertandingan Template Tercantik by Gayahspears

11:46 AM Pathon Pilus 1 Comments

Terase suram pulak blog aku ni..huhu

Tak semeriah dulu…termenung sekejap~

Aku nak ceriakan blog ni dengan pengunjung2…

Tiba2 datang idea nak buat satu pertandingann template tercantik…

Aku alu2 kan korang join contest aku ni agar boleh kita beramas mesra cam dulu2…

hahaha

banner contest template Domain Giveaway ♥ Pertandingan template tercantik...

~> Syarat2 :-

1. Wajib menjadi pengikut gayahspears(dot)com
2. Copy banner beserta isi entry ni dalam blog korang dan jangan lupa buat sidebar.
3. Tajuk entry korang mestilah Pertandingan Template Tercantik by Gayahspears
4. Tag kepada 3 kenalan blogger
5. Copy dan paste link entri korang kat entri ni ya…
6. Kontest tamat pada 26 Januari 2011

~> Hadiah :-

Pertama :- Domain

Kedua :- Domain

Ketiga :- Domain

Saguhati :- Domain

~> Sebarang pertanyaan boleh tanya di sini ataupun ym id_gayahspears@yahoo.com

Salam. jaga diri hiasi peribadi~

Contest by,
Gayahspears

1 comments:

Gayahspears said...

Salam knai~
sila semak senarai nama peserta ade tak name own..huhu..
Gd luck..ehem2..sedap beno lagu kat blog ni~lalalala