Program Trip

6:20 PM Pathon Pilus 2 Comments

Salam blogeer kawan2 sekalian!!!

atceli aku agak sibuk la sekarang nie....quiz...program...sukan..macam2 la..adoyai...agak penat la...
hari 2 aku ada jadi urusetia 1 program kat UiTM aku...hehe...ala2 fasilitator gituu...kihkih..

ha....kat cini aku ada ipload sikit gambar unuk korg...hint apa yang aku buat di sana...kihkih...


Nie la muka2 urusetia program2...
sedap dowh penat2 makan aiskrin...nyam2..

cakkk!!



lawa x??

seronok main air..

ha...amacam???nampak best x???
memang best ponn...wakakaka...syiok ooo...
nanti aku tunjuk yang lelain pulak ek...babai...

KALAU SUKA BOLEH LIKE!!

2 comments:

A Shock Present

2:44 PM Pathon Pilus 7 Comments

Hello allz.....salam blogging sumer....kini aku kembali lagi...nak tau sebab ape?
ha...hari nie ada benda yang membuatkan aku rasa BEST!!
nak tau???
ha....atceli aku dapat hadiah dari lecturer BEL aku....hehe....urm...entah la kenapa dia bagi...yang penting....membuatkan aku rasa BEST!!!hehe
ye la...sape rasa sedih bila dapat hadiah...???kan?
kalau sedih 2 mesti makhluk planet nameck pe?hehe

nak tau x dia bagi apa???
hehe... jeng...jeng...jeng...









kawan aku da tgok hadiah 2....SMART dia cakap..+ benda 2 berharga la....kalau kat kedai...dekat RM100 jugak...hehe
apa yang penting....benda yang dia bagi 2 dah buatkan aku rasa seronok blajar english lesson kat dia....lagi pon dia speaking mmg best...macam air kott...

What ever it was..I LOVE YOU MISS CELESTE (PROFFESSOR MADYA CELESTINA EVANSON)...
LOVE YOU MOST!!!you are da best lecturer coz u gimme a gift...hehe
thanks a lot!!
Bagi blogger lain yg ada di IPTA/IPTS....best kan kalau ada lecturer macam nie...BAHAGIA...apa yg kita buat semua dihrgai...hehe

7 comments:

Tutorial yang mencengkam!!

2:34 PM Pathon Pilus 7 Comments

Salam blogging sumer...lama dah aku x update kan???

ada pembaca yang komen nak suruh aku buat post yg best lagi...(aku buat post best ke??)
uhum...aku atceli banyak benda nak kena buat dowh...ye la...insan yg bergelar mahasiswa banyak yang nak kena buat kan???
ha...antaranya tutorial...dah la hari 2 aku kena spot check ngan En.Azdi lectrer Algebra aku...naseb bek aku buat 3/4 dari tutorial dia bagi 2....hurm...kalo x...markah cikit la jawabnya...hhahaks...

ha....apa lagi...lepas je kejadian 2...aku punya tutorial subjk lain pon banyak...tambah2 C.O...computer organisation...ades...da la suruh buat 3 assignment dalam 2 hari jerr...adoyai...mana sempat kot...apa lagi...aku pon buat2 sempat la...

ha...sekarang nie semua benda 2 da lepas...sekarang aku berada di PTAR 1 UiTM Shah Alam,...ye la....penat2 study + tutorial calculus...kena la buat luahan perasaan kan??
hehe...uhum...calculus n algebra...yg mana susah erk???entah la....asalkan aku dapat jawab soalan yg susah2 sudah....kan?hehhe...riak gilerr....padahal ilmu x cukup di dada pon....

kepada blogger2 yang bergelar mahasiswa & mahasiswi....pandai2 la korg manage masa korg erk....jangan nak enjoy je pegi jalan2 hari minggu nie....x baik...mak bapak kita suruh pegi Uni belajar kan?sapew lagi nak ubah kehidupan kita kalau x kita???

walaupun kita nie x la segenius orang yg dekat n sekeliling kita...tapi....mana yg kita usaha 2....kita buat betol2....mana tau...nanti kita berjaya dari org yg lebih pandai daripada kita....setiap insan ada kelebihan masing2.....maybe org pandai x tau buat keje2....maybe yg x berape pandai nie tau serba serbi??kan???ha...x pon disebaliknya....uhum?

ok lah....calculus menanti aku didepan mata nie...cau dulu.....salam blogging rakan2...

7 comments:

Berkembang Siot!!

5:58 PM Pathon Pilus 4 Comments

~Selingan~

Salam blogger2 kalian...ha...hari nie aku da daftar dengan selamat di PERINDU,UiTM Shah Alam nie ha...



korang mesti nak tau apa kaitan daftar nie dengan otak berkembang kan?
haha...STYLE ah korg!!!

nie aku nak citer...sem lepas...aku sekali ngan budak2 group CS110 duduk sekali 1 bilik...ha...sekarang nie da x sebilik dah...so,otak pon berkembang la...hehe...(kata2 dari Arif Fikri)

Hm...dah dapat kawan2 baru 5 orang...1 lagi si Fiki ha...dia pon aku da kenal...haha..
nie urutan kawan2 baru aku nie...urutan paling awal aku kenal...

1-Eppy:budak Forensic
2-Raffie:budak Architecture
3-Man:Business
4-Zul:Chemical Engineering
5-Kucai:Sport Rec..

hurm...ape?
nak tau caner diorang nie?haha...relax r beb...baru masok sekali kott...awal ag...nanti2 r...hehe
tapi penilaian hari 1 dengan diorang,aku rapat dengan 1-3 nama diatas...diorang nie cepat mesra...yang 4-5 nie diorang datang ngan family tadi...so,kuar ngan family r...ala...maklumlah...nak tinggalkan family la katakan~~hehe

So far,ok...x tau la ke depan nie macam mana...

hurm...mudah-mudahan best ngan diorang nie..aminn..haha..
Besok dah start kuliah...tapi rasanya briefing jer kowt...dah la dekat INTEKMA...harap2 facility di bagus dah skang nie...hehe..urm,nak pakai skema ke x?
aku da la x suka skema2 nie...kasual sudaa kan...

ok lah....janji bahagia~ betol x?hehe...ok blogger sekalian!!Papai~

4 comments: