Tutorial yang mencengkam!!

2:34 PM Pathon Pilus 7 Comments

Salam blogging sumer...lama dah aku x update kan???

ada pembaca yang komen nak suruh aku buat post yg best lagi...(aku buat post best ke??)
uhum...aku atceli banyak benda nak kena buat dowh...ye la...insan yg bergelar mahasiswa banyak yang nak kena buat kan???
ha...antaranya tutorial...dah la hari 2 aku kena spot check ngan En.Azdi lectrer Algebra aku...naseb bek aku buat 3/4 dari tutorial dia bagi 2....hurm...kalo x...markah cikit la jawabnya...hhahaks...

ha....apa lagi...lepas je kejadian 2...aku punya tutorial subjk lain pon banyak...tambah2 C.O...computer organisation...ades...da la suruh buat 3 assignment dalam 2 hari jerr...adoyai...mana sempat kot...apa lagi...aku pon buat2 sempat la...

ha...sekarang nie semua benda 2 da lepas...sekarang aku berada di PTAR 1 UiTM Shah Alam,...ye la....penat2 study + tutorial calculus...kena la buat luahan perasaan kan??
hehe...uhum...calculus n algebra...yg mana susah erk???entah la....asalkan aku dapat jawab soalan yg susah2 sudah....kan?hehhe...riak gilerr....padahal ilmu x cukup di dada pon....

kepada blogger2 yang bergelar mahasiswa & mahasiswi....pandai2 la korg manage masa korg erk....jangan nak enjoy je pegi jalan2 hari minggu nie....x baik...mak bapak kita suruh pegi Uni belajar kan?sapew lagi nak ubah kehidupan kita kalau x kita???

walaupun kita nie x la segenius orang yg dekat n sekeliling kita...tapi....mana yg kita usaha 2....kita buat betol2....mana tau...nanti kita berjaya dari org yg lebih pandai daripada kita....setiap insan ada kelebihan masing2.....maybe org pandai x tau buat keje2....maybe yg x berape pandai nie tau serba serbi??kan???ha...x pon disebaliknya....uhum?

ok lah....calculus menanti aku didepan mata nie...cau dulu.....salam blogging rakan2...

7 comments:

cik kumbang said...

slm...
wah...subject CO itu...sgt dislike~ huuuu

cik kumbang said...

la...penah ambik jugak ke???hehe

Omar said...

aku amat suka subjek C.0 dan algebra tu.. ntah mengapa, sem ni agak tak berminat dengan 138, tak cam sem lepas, 128 rajin jer...

em, btw, dekat Uitm shah alam, buku teks pasal C.0 tu ada lagi tak atau dah habis?

x tau la...ko datang r sini....rasa2 ada...kitorg x pakai buku...lect cakap x yah

Ariffikri said...

I hate CO!

NoR said...

like this....