Keseorangan la pulak...

2:21 PM Pathon Pilus 2 Comments

Salam blogging sumer rakan2...

Agak boring yer bila UITM cuti 4 hari sebab sumer lacturer pegi Academic Conference 2...

bila dah boring...mula la nak buat benda2 yg pelik...tadi dah buat dah 1...sekarang tengah plan nak buat benda pelik...

tapi...update blog dulu ah...sebagai hobi mengisi masa lapang...kan??


bukak blog dulu,update pe yang patot..


Hehe...serabot la pulok aku nengok benda nie...


Assignment yang aku baru sketch sebelum buat ful coding...

Lepas nie baru aku nak buat full coding...Atceli malas lagi la sebab cuti banyak hari nie...kan???kalau korg pon mesti MALAS macam aku gak kan???

Tapi x per...aku akan buat jugak...hehe(TIBA SEMANGAT PELIK)

wait C++!!! I will coming rite noww~!!

ok lah...aku cau dulu...pas2 nak makan...teringat plak besok ada benda nak buat...ada temujanji ngan geng2 Drama aku...nak buat lakonan pentomin...hmm...

Sape2 dekat UiTM Shah Alam atau kawasan yg sama waktu dengannya...sila la datang sekali ek....JUMAAT,3.00 petang..tempat:KFC Seksyen 2..

Ok lah...aku nie kuat merapu sikit...aku cau dulu...TATA...


KALAU SUKA BOLEH LIKE + KOMEN!!

2 comments:

Great! Good information to share with others,i like it very much,thanks....

http://black-eyed-peas-team.blogspot.com
http://nascar-2011.blogspot.com
http://digital-cameras-stores.blogspot.com
http://computer-desktop.blogspot.com
http://view-cyber-shot.blogspot.com

thanks