Apakah?

7:10 PM Pathon Pilus 1 Comments

www.this-is-my-story.com/v/BIS9O02N7RX5

1 comments:

Vampire

10:52 PM Pathon Pilus 0 Comments

Salam blogging anda sumer...huhu...

x der pape yang menarik sangat...juz nak menayang hasil kerja aku tadi kat lab...

ape aku buat kat lab?
atceli aku dari hari sabtu lagi buat benda2 nie...tapi hari sabtu 2 juz capture gambar2 scenery jerr...then beberapa gambar portrait...then...dengar2 Sue Anna Joe cakap "korg edit gambar potret korg seniri lepas latihan nie..." ape ag?aku pon mengorak langkah r...muahahaha...nak tgok x hasil dia?
tadaa~~


Caner??ala2 Edward Cullen x?muahahah...boleh la kan...cubaan pertama blaja photoshop dari Sue Anna Joe....

Horror kan?jangan takut n jangan tegok lama2...nanti jatuh hati pulak...susah kan?hahahaha

Miss u Anna...best teacher for 2 days..

nie masa nak balik tadi.dari pg sampai ptg..serabut kan?


Apapon...seronok dengar Anna n suami dia cakap slang utara...sedap aih cek dengaq~~haha..
Thank so much Anna...TQ!

0 comments:

Well Done Linda!!!

4:32 PM Pathon Pilus 2 Comments

Salam sumer...muahahaha...

Sekarang aku juz nak citer pasal kawan aku jer...dia baru lepas interview untuk further cos dia dalam medic...
ha..cer citer...cer citer...

Ha...nama dia Linda...kawan baik aku dari sekolah rendah...tapi terpisah masa tahun 2005...dia pindah ke Sungai Petani,Kedah...ye la...family kan...nak buat caner....

nak tau lebih x pasal diri dia?
usha2 la blog dia...ni ha..Cik Linda kita...

dah tengok?best x kisah2 dia...
suaka quote dia:
I dont judge people but I do observe. A quiet gurl but not my brain. Single yet i eat double. Praise me then u are my enemy, honesty is what i call friend. I dont hold back when i talk, soo.. dont get offended by that..

ha....baca atas 2....muahahaa...

nak tgok x orangnya?
Amacam?nampak confident x?muahaha...mau x confident kan~~

dia nie blaja kat acms penang....bawah tajaan MARA..

apapon...aku nak ucapkan ribuan tahniah kerana anda berjaya membuat kelainan pada sesi temuduga anda...kihkih...1 benda atau tindakan yang berani....kalau aku pon pikir 2 3 kali gak nak buat macam 2...
apapon...all da best to u!!!!

Amacam kena temuduga tadi?menggeletar x?
Buat sepenuh hati nanti time final...mana tau...boleh2 jengok2 nanti kat airport sblom ke sana nanti september...hmmm....

tiba2 aku teringat time kita kecik2 dulu....balik umah nek beskal sekali...hehe...[tetiba touching kan?]

ok lah...hari nie ada KOKU Drama plak...cau dulu...

ALL THE BEST LINDA!!!
BE A DOCTOR!!!!!!!!!



2 comments:

Mungkin ini satu cabaran

2:14 AM Pathon Pilus 0 Comments

Salam..

hm..kenapa la tiba2 malam nie aku rasa sedih sangat nie....dah la x stdy lagi...sem dah nak habis dah....ada lagi 1 bulan jer nak stdy sumer balik n kikuhkan...tapi,,boleh ke?

sejak kat uitm nie...aku rasa macam hidup aku masih kosong...macam x de arah tujuan la...
betul ke pilihan aku kat sini?kenapa aku x yakin?
semalam dah buat solat istiqrah...tapi...aku sedang menunggu jawapan dariNYA..

kenapa aku teringat kakak aku kat sekolah?yg mngajar aku BM?kenapa cikgu siti aminah bagitau aku pasal ni?aku teringat miss khor yang ajar aku sains sampai dapat A+..teacher yee yg ajar aku math samapi dapat A...kenapa?
kenapa aku rasa macam aku dah nak dapat apa yg aku inginkan?

ye la...kata orang..apa yg kita rancangkan...kalau Allah bagi...dia akan tetap bagi...tapi kalau dia x bagi sekarang...mungkin dia akan bagi lambat...

aku redha menunggu jawapan...solat istiqarah..pasti Allah akan bagi petunjuk..[ustazah suliah].

tiba2 lagu firework terngiang2 kat telinga aku...IGNITE!SPARK IN YOUR BODY!
kenapa aku tiba2 menitiskan air mata?teringat aku berjuang masa SPM...


bangun pagi aku mesti terbayangkan papan hitam...


mungkin "chalk"?

kenapa aku rasa lemah sekarang?
tapi?
aku perlu lakukan sesuatu...

sesapew yg baca nie...tolong doakan aku untuk pilihan hati aku...masa depan aku,,,terima kasih..


0 comments:

Kaspersky Student Conference..

1:39 AM Pathon Pilus 0 Comments

Salam blogging...atceli aku x der pape nak cakapkan...juz nak uplod gambar2 jer....ahaha...buat masa nieagak malas la nak mengarang2 nie...ye la...sem 2 nie dah agak mencabar la....semua beanda nak kena perfect...adoyai....tapi aku mengharapkan yang lain...
ape pon....aku suka buat banyak aktiviti2 kat sini...supaya jadi kenangan terindah...


macam biasa la...pantang nampak kamera..


Bersama Daria-pakar Spam n Malware Kaspersky lab



Svetlana head of Kaspersky lab education



sempat lagi amik gambar ngan lecturer n profesor dari UK...



Stephan..org kuat Kapersky..


Habis....adoi...x tau nak buat pape la malam nie....sengal~

KALAU SUKA BOLEH LIKE!

0 comments: