Well Done Linda!!!

4:32 PM Pathon Pilus 2 Comments

Salam sumer...muahahaha...

Sekarang aku juz nak citer pasal kawan aku jer...dia baru lepas interview untuk further cos dia dalam medic...
ha..cer citer...cer citer...

Ha...nama dia Linda...kawan baik aku dari sekolah rendah...tapi terpisah masa tahun 2005...dia pindah ke Sungai Petani,Kedah...ye la...family kan...nak buat caner....

nak tau lebih x pasal diri dia?
usha2 la blog dia...ni ha..Cik Linda kita...

dah tengok?best x kisah2 dia...
suaka quote dia:
I dont judge people but I do observe. A quiet gurl but not my brain. Single yet i eat double. Praise me then u are my enemy, honesty is what i call friend. I dont hold back when i talk, soo.. dont get offended by that..

ha....baca atas 2....muahahaa...

nak tgok x orangnya?
Amacam?nampak confident x?muahaha...mau x confident kan~~

dia nie blaja kat acms penang....bawah tajaan MARA..

apapon...aku nak ucapkan ribuan tahniah kerana anda berjaya membuat kelainan pada sesi temuduga anda...kihkih...1 benda atau tindakan yang berani....kalau aku pon pikir 2 3 kali gak nak buat macam 2...
apapon...all da best to u!!!!

Amacam kena temuduga tadi?menggeletar x?
Buat sepenuh hati nanti time final...mana tau...boleh2 jengok2 nanti kat airport sblom ke sana nanti september...hmmm....

tiba2 aku teringat time kita kecik2 dulu....balik umah nek beskal sekali...hehe...[tetiba touching kan?]

ok lah...hari nie ada KOKU Drama plak...cau dulu...

ALL THE BEST LINDA!!!
BE A DOCTOR!!!!!!!!!