Dalam Hati-Kembar Atikah&Atirah [ORIGINAL SONG]

9:41 PM Pathon Pilus 0 Comments

Salam blogging sumer...haha...

kali nie aku nak 2lis pasal kawan aku jer...ye la...kalau kata kawan nie,mesti la nakkan sokongan dari rakan lain...
tapi aku nak bagi sokongan sepenuhnya...bukan apa..sebab dorg ada kredibiliti,kreatif + talented..

nie ha...perkenalkan si KEMBAR!! new artist...hehe

Cayok Atikah & Atirah!
buat banyak2 lagu....






yg ni melalui reverbnation :

Have fun!!
like la banyak2 erk korang yg usha2 tu..

KALAU SUKA BOLEH LIKE!

0 comments:

Kenapa Malaysia buat macam nie??

8:24 PM Pathon Pilus 0 Comments

Salam blogging sumer!!!

Hari nie juz nak bagitau korang yg Malaysia nak block laman web yang kita slalu download2 movie2..

Hal nie dah buat ramai orang x setuju...ye la...ini dalam internet...so maknanya GLOBAL! tolong la paham..

Kepada yg belom LIKE page

http://www.facebook.com/DontBlockFS?sk=app_4949752878

di atas kat fb...cepat2 la...

"Everyone shall have the right to freedom of expression; this right shall include freedom to seek, receive and impart information and ideas of all kinds, regardless of frontiers, either orally, in writing or in print, in the form of art, or through any other media of his choice." - Frank La Rue, the UN's Special Rapporteur

"Kami sedih apabila Malaysia melampaui hak asasi manusia sekali lagi," kata wakil laman ThePirateBay.org , Winston Bay kepada Malaysiakini.


MCMC has released an official order to block access to file sharing web sites to all ISPs in Malaysia. The move is quite drastic and will surely enrage internet users in Malaysia.



Do you agree with this move? Should they block pornography sites instead of file sharing websites? Leave your comment ...
Now They Block File Sharing Websites , Next ? Facebook , Twitter ?
____________________________________________
Other relevant news all around the world:
http://thestar.com.my/news/story.asp?file=/2011/6/11/nation/8879884
http://www.freemalaysiakini.com/modules.php?name=News&file=article&sid=13857 http://thenextweb.com/asia/2011/06/09/isps-ordered-to-block-popular-bittorrent-sites-in-malaysia/
Malasia prohibe el intercambio de archivos en el país
Malajzijské úrady vydali príkaz na zablokovanie The Pirate Bay či Megaupload

News achieve (More News):
http://www.facebook.com/topic.php?uid=164507043615313&topic=32

Email : dontblockfs@gmail.com
____________________________________________
GROUND RULES FOR COMMENTS AND DISCUSSION:
Positive, constructive, solution-based comments, articles and criticisms are welcome.
Spam, snide racist and religious remarks will be deleted. No matter how passionate, please mind your language. Thank you.
===============================
► HOW YOU CAN HELP TO PROMOTE THIS PAGE:
— Click "Like" or "Share" Admin's posts/photos/videos.
The more "Like" or "Share" Admin's postings has, the faster the posting is seen on user's News Feed.
===============================

# Let's hear what do the citizen said ?

# [Facts] SKMM ban file host so that cronies themselves can take advantage of the situation?

=======QUESTION/POLL==========

Should MCMC blocks 10 file sharing websites ?

Jika anda diberi satu pilihan, laman web manakah yang anda mahu tidak disekat oleh MCMC (SKMM).




Stats :

This page was created on 10/6/2011 18:11
11/6/2011 18:11 - 3,073 supporters who "liked" the page.
12/6/2011 14:38 - 7,000 supporters who "liked" the page.
13/6/2011 01:00 - 10,000 supporters who "liked" the page.
13/6/2011 12:07 - 11,000 supporters who "liked" the page.
Thanks for your support !

0 comments:

Angry Bird!!

5:06 PM Pathon Pilus 7 Comments

Salam blogging sumer...

ha,,,kali nie aku nak upload gambar2 semalm plak...ye la...pegi Angry Bird Showdown!!!!

lokasinye dpan plaza loww yatt...syiok ooo...
nie ada gambar sikit2 nak bagi korg usha...hehe



Itu dia geng2 photografer...


Angry ke Bird nie?



Yang belakang aku 2 bukan angry bird,,,tapi angry man....nak kena lastik da 2..

tetiba jumpa Yuna[Aini]..haha


Hafiz a.k.a Raja Lawak..apa la dia buat sampai org gelak2

Minah2 3 orang yang ikot...haha...boring la 2 kat Mawar

Mat usha x puas hati kat Arep

Showdown???Angry Bird nie menari hip hop ke?

2dia...potograper terkenal!!!



Makan lu beb...

2dia...Qusya tengah melantak mi tersebut!

Bajet mamat nie..

2dia geng 1 kelas kuar bersama

Usha Sony stuff dulu beb...


Menatang apa la depa buat nie?

2dia...pasangan bahagia!

Bergaduh apa nie...makan asing2

Ternganga si Amirul usha orang menari...

Jom join breakdance!!!
[apa menatang la depa nie buat atas pentaqs 2..]

Hm...sikit x gambar2?hahaha
entah la apa yg kitorg buat...kuar sesajer je....x de benda nak buat...

Minggu lepas kuar,minggu nie kuar...x tau la lepas nie....sibuk ngan kuiz n test plak...
hahaha..nak ikot???contact la aku...
ADIOSS!!

KALAU SUKA BOLEH LIKE!

7 comments:

Jalan2 cari pasal

10:33 PM Pathon Pilus 4 Comments

Salam blogging sumer...

ha...rinie juz nak update biasa2 je...ye la...penat jalan2 kat bukit bintang tadi...haha...




nampak x si hafiz bergaya dengan reben dia...*sengal*

aku yang bajet comel ketika berjalan ke monorail..



sampai lowyatt...amik duit dulu beb...xkan nak usha2 apple stuff x de duit kot?haha

Encik Hanes yang buat muka sengal dia...



bajet bagus dorang niey...muahaha.




tengah korek duit dorang niey kat ATM...hehe


aku yang bajet comel...ketul2 x tangan aku...agak kurus disitu...tapi perlu kerja keras lagi...kihkih



teringin si alienware nie...da la besar pnye...yang kecik pon dah 3K..


sebagai blogger...layan Ice green tea blog dulu...hahaha

Encik Hafiz n Hanes sedang tunggu ice blended dorang...masam dowh!




Datuk P sedang stalker aktiviti di situ...

Encik Hafiz buat muka comell...*katanya..*

Ini dia blog2 yang kami minum a.k.a SEDUT!


Try dulu sebelum angkat!!!!!!! *bajet duit bergunung2*


Encik Hafiz sedang tekan2 si IPad 2...




buba try test dulu menatang pad nie...sonok main game dia...kihkih


makan dulu sebelum solat asar!!!

nampak sedap x?muahaha...direct makan je kan?

Ini encik Hanes n Encik Hafiz..


Encik Hanes,Amirul n Hafiz! bajet maskulin sial!


Habis terkangkang aku...bajet ketul2 la tangan tu...hehe..tunggu badan je belum...muahaha


Usha2 org main roller coaster!


Tinggi jugak mamat nie...

Nampak macam ala2 cabin crew x? Air Asia pon jadi la...muahaha..

Ha....apakah semua ini...sori la...pakai kamera fon je...2 x sedap 2...kihkih...
sapa yang dekat2 sini...jom la ajak aku kuar nanti...hhihi...


KALAU SUKA BOLEH LIKE!

4 comments:

Wayang time!

9:31 PM Pathon Pilus 9 Comments

salam blogging sumer...

hari nie seronok jalan2 kat sekitar shah alam nie walaupun dah setaun lebih aku jalan2 kat sini...ye la...1st n 2nd week kat uitm nie...lecturer x masok lagi...jadual x betul lah hape lah...

lantak lah....janji x kacau sangat..muahaha...
HAri nie jalan2 gi tengok wayang X-MEN 1st Class....syiokk woo...hempa x tgok memang rugi...
ye la...benda nie aku ikut citer dia dari kecik lagi beb...

amacam...gempak x tgok dorang kat atas nie...lakonan dorang x fake la...memang jadi lah beb...
aku ingatkan boring citer nie...tapi ternyata x sebab selalu aku masok wayang msti mengantok ...tapi kali nie x ngantok langsung...



ha...ni tiket aku ngan si razman...atceli dah ada orang nak belanja aku...apa lagi...pegi je la...muahaha...jahat x aku?


ha....sebelum masuk hall 2 kena la amik gambar dulu ngan poster benda alah 2...huhu...
*gambar x elok la...phone camera..sorry*



and then kena la usha2 dulu air and pop corn walaupun si razman nie puasa la plak...
*razman...[kejap lagi gambar beliau muncul...muahaha]
then lepas 2 baru la hall dibuka...apalagi...habis semua orang serbu masok...haha

*x ingat la berapa jam kat dalam hall 2...sebab khusyuk sangat tgok movie 2..*

keluar je dah asar...apa lgi...kena tunaikan tanggungjawab kita sebagai muslim dulu yek adik..haha




ha...kena la solat walaupon korang nak enjoy...ok adik2...jangan lupa solat...tiang agama 2...



aik...tetiba tangah tacap2 muka kat cermin surau 2...tiba2 lak aku mngeluarkan cahaya...haha...nur apakah itu...lupikir la sendiri...dapat kuasa mutant kot?haha[terpengaruh ngan xmen tadi]




apa pon...makan dulu...razman kan puasa...so kena makan la...kihkih...
bismillah..

nie dinner plate si razman punya...ye la...puasa kan...kena la makan banyak sikit...wakaka

ha...nie la si razman kamaruddin...haha..nak usha blog nie...sila klik sini!


lepas solat..terus buat lawatan mengejut di jusco plak...yang paling x leh bla 2 si razman ajak aku g tempat tuuut plak...ades...haha...lawak benor


korang nampak x apa yang dia nak beli 2...habis sumer dia belek2...pas2 keluarkan henfon dia then kira harga plak...adoi...tau la budak business pon...jangan la nak tunjuk depan budak computer science cam aku nie...ahaha



buat muka tekezut kat tempat jual "tuuut"..


haih...bila la nak ada kasut banyak2 macam nie....adoyai...mimpi di maghrib hari...haha


comel kan kasut nie...bergaya gitu...adoi...


habis lawatan jusco...pegi usha2 buku kat MPH plak....haha...apa lagi...habis sumer aku belek kat c2...

tapi tetiba jer aku terjumpa buku nie....WTF?!!
apa benda nie?..astagha...haha
aku x tau la betul ke apa buku nie...patot la budak2 zaman sekarang nie banyak yang rosak
*jap...apa kena mengena ngan buku nie?*

haha...mengarot jap....tapi aku x terlepas baca novel kegemaran aku kat c2 walaupon habis 1 chapter aku baca kat dalam 2...haha...nak tau novel apa?


tada!!!






VAMPIRE DIARIES in da house!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wakaka..kan aku da cakap...aku xkan terlepas usha2 buku nie....febret beb...drama dia pon aku ada sampai the latest season..

ok la...penat la jalan2...
mandi dulu...da lekit2 dah nie...

tata semua...

KALAU SUKA BOLEH LIKE!

9 comments: