Angry Bird!!

5:06 PM Pathon Pilus 7 Comments

Salam blogging sumer...

ha,,,kali nie aku nak upload gambar2 semalm plak...ye la...pegi Angry Bird Showdown!!!!

lokasinye dpan plaza loww yatt...syiok ooo...
nie ada gambar sikit2 nak bagi korg usha...hehe



Itu dia geng2 photografer...


Angry ke Bird nie?



Yang belakang aku 2 bukan angry bird,,,tapi angry man....nak kena lastik da 2..

tetiba jumpa Yuna[Aini]..haha


Hafiz a.k.a Raja Lawak..apa la dia buat sampai org gelak2

Minah2 3 orang yang ikot...haha...boring la 2 kat Mawar

Mat usha x puas hati kat Arep

Showdown???Angry Bird nie menari hip hop ke?

2dia...potograper terkenal!!!



Makan lu beb...

2dia...Qusya tengah melantak mi tersebut!

Bajet mamat nie..

2dia geng 1 kelas kuar bersama

Usha Sony stuff dulu beb...


Menatang apa la depa buat nie?

2dia...pasangan bahagia!

Bergaduh apa nie...makan asing2

Ternganga si Amirul usha orang menari...

Jom join breakdance!!!
[apa menatang la depa nie buat atas pentaqs 2..]

Hm...sikit x gambar2?hahaha
entah la apa yg kitorg buat...kuar sesajer je....x de benda nak buat...

Minggu lepas kuar,minggu nie kuar...x tau la lepas nie....sibuk ngan kuiz n test plak...
hahaha..nak ikot???contact la aku...
ADIOSS!!

KALAU SUKA BOLEH LIKE!

7 comments:

mcm best je,.ramai tak yg dtg angry bird shwdn tuh??=)

owh...ramai datang...world record kan...

MohdHafiz said...

aq stylo baq hang ! wakaka~

Anonymous said...

Woi Pala bapak!!! (Coba teka siapa aku)

~min~ said...

haha...best2

MohdHafiz said...

memang best la time ni..hehe

Rasydan said...

@@