Jalan2 cari pasal

10:33 PM Pathon Pilus 4 Comments

Salam blogging sumer...

ha...rinie juz nak update biasa2 je...ye la...penat jalan2 kat bukit bintang tadi...haha...




nampak x si hafiz bergaya dengan reben dia...*sengal*

aku yang bajet comel ketika berjalan ke monorail..



sampai lowyatt...amik duit dulu beb...xkan nak usha2 apple stuff x de duit kot?haha

Encik Hanes yang buat muka sengal dia...



bajet bagus dorang niey...muahaha.




tengah korek duit dorang niey kat ATM...hehe


aku yang bajet comel...ketul2 x tangan aku...agak kurus disitu...tapi perlu kerja keras lagi...kihkih



teringin si alienware nie...da la besar pnye...yang kecik pon dah 3K..


sebagai blogger...layan Ice green tea blog dulu...hahaha

Encik Hafiz n Hanes sedang tunggu ice blended dorang...masam dowh!




Datuk P sedang stalker aktiviti di situ...

Encik Hafiz buat muka comell...*katanya..*

Ini dia blog2 yang kami minum a.k.a SEDUT!


Try dulu sebelum angkat!!!!!!! *bajet duit bergunung2*


Encik Hafiz sedang tekan2 si IPad 2...




buba try test dulu menatang pad nie...sonok main game dia...kihkih


makan dulu sebelum solat asar!!!

nampak sedap x?muahaha...direct makan je kan?

Ini encik Hanes n Encik Hafiz..


Encik Hanes,Amirul n Hafiz! bajet maskulin sial!


Habis terkangkang aku...bajet ketul2 la tangan tu...hehe..tunggu badan je belum...muahaha


Usha2 org main roller coaster!


Tinggi jugak mamat nie...

Nampak macam ala2 cabin crew x? Air Asia pon jadi la...muahaha..

Ha....apakah semua ini...sori la...pakai kamera fon je...2 x sedap 2...kihkih...
sapa yang dekat2 sini...jom la ajak aku kuar nanti...hhihi...


KALAU SUKA BOLEH LIKE!

4 comments:

lyndaz said...

comel la u nie.. :P

--> apsal tiap2 kali kuar je makan kfc..? hahaha

dah dorang ajak...nak buat caner....situ je yang nampak org sikit walaupun beramai2 beratur smalam

Hans said...

encik Hanes tu nama dia hanis ke?
kalau nama Hanis sama dengan aku la
hohohoho

Juvana Episod 7

MohdHafiz said...

ca-ching ca-ching....
ba-bling ba-bling...