Wayang time!

9:31 PM Pathon Pilus 9 Comments

salam blogging sumer...

hari nie seronok jalan2 kat sekitar shah alam nie walaupun dah setaun lebih aku jalan2 kat sini...ye la...1st n 2nd week kat uitm nie...lecturer x masok lagi...jadual x betul lah hape lah...

lantak lah....janji x kacau sangat..muahaha...
HAri nie jalan2 gi tengok wayang X-MEN 1st Class....syiokk woo...hempa x tgok memang rugi...
ye la...benda nie aku ikut citer dia dari kecik lagi beb...

amacam...gempak x tgok dorang kat atas nie...lakonan dorang x fake la...memang jadi lah beb...
aku ingatkan boring citer nie...tapi ternyata x sebab selalu aku masok wayang msti mengantok ...tapi kali nie x ngantok langsung...



ha...ni tiket aku ngan si razman...atceli dah ada orang nak belanja aku...apa lagi...pegi je la...muahaha...jahat x aku?


ha....sebelum masuk hall 2 kena la amik gambar dulu ngan poster benda alah 2...huhu...
*gambar x elok la...phone camera..sorry*



and then kena la usha2 dulu air and pop corn walaupun si razman nie puasa la plak...
*razman...[kejap lagi gambar beliau muncul...muahaha]
then lepas 2 baru la hall dibuka...apalagi...habis semua orang serbu masok...haha

*x ingat la berapa jam kat dalam hall 2...sebab khusyuk sangat tgok movie 2..*

keluar je dah asar...apa lgi...kena tunaikan tanggungjawab kita sebagai muslim dulu yek adik..haha




ha...kena la solat walaupon korang nak enjoy...ok adik2...jangan lupa solat...tiang agama 2...



aik...tetiba tangah tacap2 muka kat cermin surau 2...tiba2 lak aku mngeluarkan cahaya...haha...nur apakah itu...lupikir la sendiri...dapat kuasa mutant kot?haha[terpengaruh ngan xmen tadi]




apa pon...makan dulu...razman kan puasa...so kena makan la...kihkih...
bismillah..

nie dinner plate si razman punya...ye la...puasa kan...kena la makan banyak sikit...wakaka

ha...nie la si razman kamaruddin...haha..nak usha blog nie...sila klik sini!


lepas solat..terus buat lawatan mengejut di jusco plak...yang paling x leh bla 2 si razman ajak aku g tempat tuuut plak...ades...haha...lawak benor


korang nampak x apa yang dia nak beli 2...habis sumer dia belek2...pas2 keluarkan henfon dia then kira harga plak...adoi...tau la budak business pon...jangan la nak tunjuk depan budak computer science cam aku nie...ahaha



buat muka tekezut kat tempat jual "tuuut"..


haih...bila la nak ada kasut banyak2 macam nie....adoyai...mimpi di maghrib hari...haha


comel kan kasut nie...bergaya gitu...adoi...


habis lawatan jusco...pegi usha2 buku kat MPH plak....haha...apa lagi...habis sumer aku belek kat c2...

tapi tetiba jer aku terjumpa buku nie....WTF?!!
apa benda nie?..astagha...haha
aku x tau la betul ke apa buku nie...patot la budak2 zaman sekarang nie banyak yang rosak
*jap...apa kena mengena ngan buku nie?*

haha...mengarot jap....tapi aku x terlepas baca novel kegemaran aku kat c2 walaupon habis 1 chapter aku baca kat dalam 2...haha...nak tau novel apa?


tada!!!






VAMPIRE DIARIES in da house!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wakaka..kan aku da cakap...aku xkan terlepas usha2 buku nie....febret beb...drama dia pon aku ada sampai the latest season..

ok la...penat la jalan2...
mandi dulu...da lekit2 dah nie...

tata semua...

KALAU SUKA BOLEH LIKE!

9 comments:

nanti boleh la review skit cite Xmen nih,.hehehe

lyndaz said...

chaih..cakap je la diri sndiri yang nak beli tuut tu..
hahaha

oke2..prcaya.
banyak pic nampak..

Aini:boleh saja!!!hehe

lyndaz:bwekkk...jeles ke?

lyndaz said...

lalala~
xda masa nak jeles

ye ke?

lyndaz said...

for what reason(s) nak jeles?
bwekss

u know urself...hehehe

lyndaz said...

ntah..tataw.

cikAida said...

tgk movie kat jusco bukit tinggi klang ka?
:)