Usha Lalat!

6:08 PM Pathon Pilus 0 Comments

Salam blogging sumer...

just x tau nak post pape petang nie...tiba2 otak beku sebab hujan...haha...

so,aku nak korang usha blogger nie lah...dia kawan aku masa skolah teknik dulu...

boleh tahan dia nie...

nak ngorat...korg pandai2 la PM dia...hahaks...






so? caner? bergaya x? masuk la blog dia... si Mat Min

papai...setakat ini saja...


KALAU SUKA BOLEH LIKE!!

0 comments:

Final Tarian

5:39 PM Pathon Pilus 4 Comments

Salam blogging sumer...dah lama aku x post somtin kat sini...buka apa...ada org suruh post...so aku post la...biasa la...peminat kan?
hahaha...
btw,just nak tunjuk gambar2 masa final koko je semalam...
FINAL TARIAN!

tgok la gamba2 nie...hahaks..






























KALAU SUKA BOLEH LIKE!

4 comments:

Kisah Cara Nak Kurus Badan (utk Lelaki)

12:59 AM Pathon Pilus 2 Comments

Salam blogging sumer...

ada kisah sikit kat sini...jom ushar...


Seorang mamat yang gemuk masuk ke fitness center untuk menguruskan badan..
seorang lelaki di kaunter bertanya kepada mamat tadi,

"Kami menawarkan 2 program disini... RM 50 untuk versi 'biasa' dan
RM100 untuk versi 'cepat'."

Mamat tu pon berkata," Saya ingat yang biasalah sebab saya ni baru nak try kuruskan badan."

"Ok, Encik sila masuk ke bilik no.5 di penjuru bilik sana ," jawab penjaga kaunter.

Mamat tadi pun masuk la ke bilik itu dan menutupnya.
Selang 2 minit kemudian, seorang wanita cantik, lawa, body best,
mantap masuk ke dalam bilik itu.
dia kemudian menanggalkan pakaiannya sehingga menyebabkan mamat tu tak senang duduk,
berpeluh.

Perempuan tadi berkata," kalau tuan dapat tangkap saya,
tuan boleh buat apa saja dengan saya...
hikhikhikk" dan dia terus berlari dalam bilik itu. mamat tadi pun kejar la..
kejar punya kejar samapai 10 minit pon tak dapat lagi.
tapi mamat tu kejar lagi sampai terjatuh terjelepok lalu pengsan.

Apabila dia sedar, dia bangun dan terus ke penimbang dan mendapati beratnya dah turun 3 kg.
" wow.. mmg senang nak turun berat badan,.. memang berbaloi aku bayar RM 50 tadi"
katanya seoarng diri.

Keesokkan harinya dia datang semula ke tempat tersebut. Dia ditegur oleh pemuda di kaunter.
Setelah diberi penerangan seperti semalam,
mamat tadi memilih untuk mencuba versi 'cepat' pula.

"Baiklah, Encik masuk bilik no. 6 di situ ya.."kata penjaga kaunter.

Setelah beberapa minit didalam bilik itu, datanglah seorang body builder yang badannya tough
dan terus melondehkan pakaiannya lalu berkata
"Saya akan kejar kamu dalam bilik ini, dan....
kalau saya dapatttttt emmmmmmmmm............

2 comments:

Spontaneous Thurs!

1:47 AM Pathon Pilus 2 Comments

Salam blogging sumer...

ari nie macam biasa la...kan blogger2 slalu post spontaneous thurs nie...aku pon nak jugak ah!

jom tgok aku mnari dulu..kali nie Tarian Inang Seringgit 2 Kupang..

nak tau kenapa nama dia seringgit 2 kupang?

entah la...aku pon x tau...pandai2 la korg cari jawapan...

jom usha dulu...video nie diambil masa aku di TEST oleh jurulatih...



video

ha...caner?boley la tahan kan...baru blajar 2 hari je pon...

oklah...sampai sini je kot...papai...


KALAU SUKA BOLEH LIKE!

2 comments:

Konsert Malam Gala Dato' Siti Nurhaliza

1:50 PM Pathon Pilus 0 Comments

Salam blogging sumer...

haa...ari nie just nak update pasal konsert semalam yg aku pegi...
atceli konsert Malam Gala SimplySiti nie just untuk mngutip dana bagi tabung destini anak bangsa UiTM seluruh Malaysia..

konsert nie bertempat di Dewan Agung Tuanku Canselor [DATC]-UiTM Shah Alam..
cewahh...macam pemberita la plak aku nie...

ada la gambar sikit2 nk bg korg tngok...gempak kot smalam...
Dato' Siti naik moto datang ngan Dato' Khalid..

tada!!



Dato' Sahol ditemuramah..
Ini dia Anna Rafali..!

nie sapa ntah...
Amy Search
Mia!!!

tukang2 haruk!

Amacam?ala2 doc Rozmey x?eh..Rozmey ke Romzey..?
x kesah la..
ha...tukang amek gambo si Arif!


ha...nie la gambar2 retiss yang datang malam 2...
sampai aku pon jadi retiss...



credit to Arif untuk gambar nie...



KALAU SUKA BOLEH LIKE!


0 comments:

Cover Magazine for Fashion!

11:16 PM Pathon Pilus 2 Comments

Salam blogging sumer...

bertemu kembalai...kali nie just nak tunjukkan hasil dari editan aku masa kelas multimedia...

kitorg ditugaskan untuk buat cover magazine...tajuk2 adalah berdasarkan undian..

apalagi.. aku kena buat cover untuk Fashion...muahaha...

nak tengok hasilnya? tada!!!!




Amacam? stylo x?
haha..murah je majalah nie...aku buat sendiri...wakaka..

yang paling penting sekali kat cover 2 ada sesi Photoshoot bersama Selena Gomez & Pathon Pilus..

artis terbaru nie...eh clap...retissss!

sapew2 yg minat Henry Golding 2...boleh la contact aku...ahhaks...[perasan giler..]

sampai sini saja blog updated..[sebab permintaan peminat nak baca entry baru..hehe]


KALAU SUKA BOLEH LIKE!

2 comments:

Akhirnya aku MENARI!

11:08 PM Pathon Pilus 1 Comments

Salam blogging sumer...
huhu...dala lama aku x update blog nie...

xnak berceloteh panjang la...penat menari...wakaka

nak tau aku menari apa?
ha...tadaaa!!!



video

tgok dulu video di atas...

boleh tgok kat You Tube di http://youtu.be/ZJ6hrlS8tvM

*jangan gelak tau tgok aku menari...pelik bangeet...wakaka..korg ketawa aku belasah!*

atceli nie dalam kelas traditional dance uitm...huhu..

besok ada test...doakan ye kawan2 sumer...

kalau sesapa yang nak ajak aku menari 2...meh cini...tobat lahum aku menang...
hehe...cau!


KALAU SUKA BOLEH LIKE!

1 comments: