Nak buat macam Ayeem Ayam la...

11:29 PM Pathon Pilus 6 Comments

Salam blogging sumer...

biasa la...malam nie x de keje walaupon banyak assignment nak kena siapkan...

bukan apa...lepas tarawih...macam malas je mata nak stdy...

betul x?kalau yang pemalas macam aku nie...ye la...

kalau yang rajin 2...aku x tau la...

ok...just nak tunjukkan hasil flash aku je...

hajat dihati nak buat maca Ayeem Ayam...

tapi masih noob...

ye la...baru berjinak2 la katakan...






ha...amacam...ada potensi x nak kalahkan dia?wakakaka...

noob giler...

ok cau...siapkan apa yang tertangguh...

selamat berpuasa & berbuka & bersahur!!!



KALAU SUKA BOLEH LIKE!

6 comments:

Ayeem Jemain said...

benda ni sebijik macam 1st tutorial aku kat kptm dulu. haha

maknanya ada harapan la nie nak terrer cam ko...haha

Omar said...

ko just tweening animation right to left jer?

simple, tapi kalo ko dapat gerakkan daun kat pokok tu, tambah bintang2 kat langit tu cam kat blog kau ni.. memang gempak abis la..

Ali said...

flash dia !! cute habis ! suka bunyi tu

cx's said...

tk reti nk wut flash. heheh. :) btw, jom join segmen UiTM kt sini segmen cx's :geng UiTM by campus

wow..!! on..ajar aku..hahah..hebat!!


Jom Lawat Che Mat.com