Apple Promote Blog Aku...

5:07 PM Pathon Pilus 5 Comments

salam blogging...

ada benda tergempar nie...

ha...ala...syarikat terbesar tu...jual lappy dorang letak blog aku...

hahaha..

aku pon x tau...maybe Steve Jobs suruh dorang pakai wallpaper ada muka aku kot...

asal?korang x percaya??


hmmm...susah betul la nak bagitau korang nie...nak tgok bukti???

tada!!!!!




ha...terkezut x???

terkezut mak nokkk...

wakakakaka....sorang2 kena tipu...

sorry la....maybe tekanan perasaan kot aku nie...

haha...

jadi....try la buat macam aku kat atas tu...

muahahaha...

jangan marah tau...

x baik marah...nanti kena jual...



KALAU SUKA BOLEH LIKE + KOMEN!!!!

5 comments:

Aku ada KEMBAR!!

4:56 PM Pathon Pilus 0 Comments

salam blogging sumer...

x de pape nak buat la hari nie...

perasaan pon bercampur aduk...

ye la...kan Final da dekat...

19 start la final exam aku...

so,mengisi masa lapang sebab malas nak stdy...

main2 la ngan Photoshop...

tapi haram x jadi sangat pon...wakakak

aku buat aku jadi kembar...hahaks...

ini hasilnya...

---

---

---

---

---

---

---






aku pon x tau apa yang aku cuba lakukan...

haha...masalah...masalah...

so,kalau korang ada masa lapang walaupon ada banyak keja tu....

main2 la ngan photoshop ye...

hahaha...

sampai sini jer...



KALAU SUKA BOLEH LIKE + KOMEN!!!

0 comments:

Masih Tak Faham

1:11 PM Pathon Pilus 0 Comments

kekadang pelik dengan sikap orang...

kekadang ok...

kekadang x ok...

aku pon x pasti la apa yang kau nak?

semua kau nak kritik...

semua orang kau nak herdik...

kau la bagus...

kau la smart...

kau la yang the best...

aku x faham la...kau jenis yang memang x suka tengok orang lebih dari kau ke?

jenis x suka bangsa sendiri berada di atas...

aku bukan yang jenis pandai marah2 lama...

tapi x yah la nak condemn orang yang kau tu PERFECT...

tapi kali nie kau memang melampau...

kau kritik org depan org lain..x payah la macam tu...

kau buat benda tu...orang balas balik 10 kali ganda la...

kau cakap kau nak berubah...

bila?setelah sakitkan hati ramai orang?

kenapa kau punya perangai macam nie huh?


as kawan aku x suka la macam nie...

cara macam nie je weh aku nak tegur kau..

kau tahu apa yang kau dah buat...

aku minta maaf aku guna cara nie...

tapi tolongla...jangan terlalu melampau..

please...jangan EGO kau tu x bertempat..

jangan buat macam nie pada orang yang hormat pada kau...

jangan sampai hilang hormat orang pada kau...

sekali lagi aku minta maaf kalau aku terkasar bahasa..


0 comments:

Kenapa dia jadi pontianak?

12:55 PM Pathon Pilus 5 Comments

salam blogging sumer...

bila dah ada idea nie...so,kita kena cepat2 tulis...

kalo x dia beku x cair2 dah dalam kepala hotak nie...haha...

atceli aku nak citer pasal sorg kawan aku nie...dulu dia manusia...lepastu..

dia jadi pontianak!!!

cayer x?

dia punya muka lain dari pontianak2 biasa..

kenapa?

kalau pontianak biasa ciri2 dia camni kan?[aku pon x penah tgok..]



ada x gaya dia macam nie?
haha


tapi kawan aku yg nie x tau la kenapa...tiba2 dia jadi pontianak...

takot gak aku tgok lelama...

jom usha muka dia jadi camner...

--
--
--
--
--
--
--
--
--


agak2 la kan...kenapa kawan aku nie jadi macam nie?
tapi asal muka dia lebih kurang aku r?

pelbagai misteri telah terjadi zaman sekarang ini...kita masih tidak dapat selesaikannya...

jangan biarkan hidup anda diselubungi MISTERI!!!

ceewahhh...

sampai sini saja...



KALAU SUKA BOLEH LIKE!

5 comments:

Beraya Sakan

1:44 AM Pathon Pilus 0 Comments

salam blogging sumer...

ha..ari nie tetiba nak update kan...

x tau la sebab pe tertarik untuk update blog nie walaupon besoknye ada test Calculus...

just nak upload gambar2 raya...

jom usha dulu..



ini la keluarga besar aku..tapi nie campur ngan family Mak Tam..

my nephews

ini kakteh...

sempat lagi bergambar ngan Tok Sidi



iman nak camera dari pak ngah dia..haha

malam raya bakar mercun 24 das banyak2

nie mercun lalat..aku pon x tau nape nama dia lalat

bunga api terakhir!!


ha...banyak lagi gambar atceli...malas nak upload...buat berat je...

hahaa...

so,camner raya korang?

best x? mesti la best kan...bersama keluarga tersayang la katakan...

kepada yang x dapat balik beraya hari 2...aku turut bersimpati ngan korg...

sampai sini saja...papai



KALAU SUKA BOLEH LIKE!


0 comments: