Citarasa Indonesia

9:57 PM Pathon Pilus 5 Comments

Salam...

haha...bertemu kembali...

ha...meh sini nak citer sikit...

hari 2 aku ada pegi makan kat kedai nie...best...

masakan Indonesia...aku tunggu dah lama dah sebab selalu dia tutup...

nak tau dia tulis apa?

*TUKANG MASAK INDONESIA DIPERLUKAN*

giler ah...memang betul2 indonesia r...

tapi service dia tip top la time aku pegi 2 sebab baru bukak...

setibanya belik dari Shah Alam...abang aku ajak makan kat TAT NASI AYAM...

tapi aku cakap...tukar selera plak ah...jom try kedai sebelah 2...

apalagi...ON JERRR!!!

aku pon pesan ayam penyet sebab orang cakap Ayam Penyet indonesia TIP TOP beb!!!

ini dia aku pesan...


ha...amacam?? terliur x??

try la...sedap...sambal dia tu yang paling BEST!!


seriously sambal ayam penyet Indonesia memang pedas...

macam aku makan dekat Serikin,Sarawak dulu...

perghh...marvelous!!!

Amacam? nafsu tergugat x??

jom la try makan...

Lokasi : Nama kedai Indonesian Cuisine.. aku ingat jalan...tapi nama jalan x tau beb...korang google la Nasi Ayam TAT Alor Setar...ha...kedai 

depan kedai nasi ayam 2...

guarantee x sesat pnye arh!!!

haha...selamat mencuba!!!

citarasa Indonesia!!


5 comments:

mohammad said...

salam ziarah

Selamat datang..

Ayam dier mcm x sehat je x)

-hareez junior hang, smvbp 09/10 <3
follow me okay <3 aku dh lama follow ang

Ayam dier mcm x sehat je x)

-hareez junior hang, smvbp 09/10 <3
follow me okay <3 aku dh lama follow ang

ala...amik gambo pakai fon...x lawa...huhu