Korang terBAEKK!!!

12:09 AM Pathon Pilus 2 Comments

Salam semua...

tetiba teringin nak update blog...

bukan apa...kepala fikirkan macam benda...ye la...

baru habis final...timbul masalah2 lain...masalah pertukaran campus la bagai...moto aku nak kena post balik...

Alhamdulillah...selamat sampai..aku kekadang x faham la jugak...bukan nak salahkan pentadbiran...tapi macam pelik je...

kitorang dah lama dah tunggu..call admin kat fakulti...call lagi lepas tu...call...calll.caalll....adoi!!!

alih2 jawapannye..."maaf dik,saya belum dapat berita daripada SENAT...dorg belum mesyuarat pon.."

watafak!!

hotak diee...dah hais exam FINAL pon belom tau lagi kot...dah la tau masa bulan 7 lagi...bulan 11 still x de berita?

hebat!! memang thumbs DOWN la bagu lu beb!

bukan nak calarkan fakulti FSKM ke atau nama UiTM shah alam ke...tapi...aduh...camner erk?susah betul nak terangkan....

just 20 of us je tau perasaan tu...dahla diploma kat shah alam CS 1 group 20 org je...tersisih...
pegi mana je...eh.diploma?ingatkan degree...

cam nak sepak terajang je org cakap macam tu..*EMO* kejap...=(

tapi apapon...20 of us...tetap dihati lah!!

nie la gamba2 kami bersama...












kenangan nie aku akan simpan sampai bila2 lah...bak kata org tua2...simpan sampai anak cucu...haha..

hope jumpa lagi la sem depan kan...ye la...cam x best je...xkan nak hadapi sem depan 2-3 org je...nak la 

ngan korang jugak...dah biasa ngan korg..gelak2 bersama...maki hamun bersama...

xkan nak g kelas rasa macam stranger je...dah la budak baru...tempat baru...arrrrggghhh!!!

harap korang continue diploma sama2 n tempat pon sama jugak...iskk...iskk....sedih bhaii...



2 comments:

ZWAN SABRI said...

Bestnye.. time diploma lagi dah buat kat UiTM Shah Alam.. ;) Aku drpd time diploma sampai la degree, kat uitm cawangan jer.. HUHU

MySuaraBlog: Gigi Kuning, Gosok Gigi, Tandas..

hm...untung...tapi kejap jea rr..