Bowling Tournament

9:19 PM Pathon Pilus 0 Comments

Hello guys...


now i juz wanna update bout my activities this whole day!


yaww...sooo tired beb...


but it is FUN...yeah fun...


okay..enough bla...bla...bla..


lets take a look what we have done this day...


tadaa...



yeah...as usual...Sabrina "gila2" a little bit


Rizal & I


this is the guys 


yeah...Ain a.k.a Sailormoon!!!


Sabri Abu a.k.a Ultraman


urm...who is this????


this is Puan Masu & urmm...i have no idea


Sab said : "Owh damn..shit..why always longkang???"
ok..juz kidding


Yeah...PRO


Team no.2


urm...no idea..


oww man...someone sleepyyyy~~
get up Sab!!








Ain said: "huh? my ball is always rolled & "meets" longkang.."
erk...but finally she gets her style...CAYOK Ain!!
  

urm...big plain girl~~
"I wears L size and L stand for LARGE!!"


Enough with that Korea's style Ain...
1 word for her : "suicide"

hehe....had fun...had our meals...laugh...with besties..


it is the best day ever...


yeah...for the first time we spend our weekend with our new family...yeah!! CS Seri Iskandar Family...


Thank you all my friend...






wanna say something?
DO COMMENT!

0 comments:

Percutian

8:51 PM Pathon Pilus 0 Comments

Assalamualaikum kawan2 semua...


ha...dah usang dah blog nie x de sape nak usha2kan...


ngee...kali nie just nak share percutian2 aku di Bukit Merah...


Percutian kali ini di sponsor sepenuhnya oleh Arif Fikri...


nie ha ada gamba2 sikit...



geng2 laki plak gossip...


nie kat Hotel


gambar nak stylo semua


aku berdiri dengan gagah sekali


adess...x sempat nak lompat katak...


jajaka2 terhangat


pilih2...korea ada...jepun ada...





THE END

ha...ini la kehidupan kami sikit setelah berhijrah dari Shah Alam...sekian...

apapon...Jutaan terima kasih kepada Arif Fikri kerana menjayakan aktiviti ini...

Sekian...

Wassalam...

0 comments:

Pindah Penang!

8:50 PM Pathon Pilus 1 Comments

Assalamualaikum semua...


ha...sepanjang aku cuti nie..aku kena pindah pegi Penang la pulak...


mesti korang pelik kan...betul ke tak aku pindah?


aku pindah dari Kedah ke Penang sebab ingin menjalankan tugas je kat umah kakak aku tuh...


ha...antara aktiviti2nya ialah...


jeng3...


MENJAGA ANAK SAUDARA YANG COMEL!!!


nie ha bukti...korang ingat aku tipu ke x reti jaga anak...hehe[wah...dah ready ke?]


*yang besar= Ahmad Iman & yg kecik Ahmad Adha*















Ha...amacam?...percaya tak?

kalau x percaya tu terpulang la...x penting pon...hahaks...

aku cau dulu...*bajet busy

1 comments:

Do anything!

8:43 PM Pathon Pilus 0 Comments

Assalamualaikum...ha...


lama dah aku x berblogging neh...ye la...sibuk sikit...


Sri Iskandar nie bukannya Internet bersepah macam kat Shah Alam nun...


nie just nak tunjuk sikit la benda yg aku buat ngan kawan aku sebab tensionnya duduk sini


nie ha...pakai internet kat calculator...


Amacam?


best kan? smooth kot...


laju pon laju...


kalah Unifi...dah...aku tak tau nak tulis apa lagi dah...buntu kejap...


sekian

0 comments: