FSKM Festival!

2:15 PM Pathon Pilus 3 Comments

hello guys!!


haha...lama x berceloteh kat sini...rasa macam rindu pulak kan...


hm...hari tue aku punya fakulti ada buat FSKM Festival...


yela...aktif2 semua budak2 kat kampus baru nie...dulu kat Shah Alam dulu buat aktiviti2 sendiri jea...haha


festival nie dibuat minggu lepas...


apapon best la...aku,hafiz n hanes ada bukak gerai jual air ++...


gerai yg x seberapa dibantu oleh 


farhana,amirul,mat,sabrina,aini,wana,adlina n ain...


nie ada la sikit gambar2 kami di tapak festival...







encik presiden bersama anak2...haha


bajet cun nie


amacam...kurus x aku?


happy go lucky


erk?coklat2


owyeah2...together


lompat sekerat


culik2 dak2 kecik nie amik gambar sekali





muka2 penuh harapan





pemenang betuah





untungla gerai ada beruang











gerai kami


tgok ape la gelak2 setengah mati tu


seronok makan Si Sabby nie


ramai2..


karok2


amik gambor dengan bear...hahaks

hmmm,...yg tu je kot nak share kat sini...


bukan apa...sebagai memory untuk review bila dah berumur...nanti


 mengimbau balik kenangan...cewah...


berangan lebih plak aku nie...


THE END...

3 comments:

Weekend!

5:41 PM Pathon Pilus 0 Comments

Assalamualaikum guys!


akhirnya dapat jugak luangkan masa weekend dengan aktiviti2 yang boleh dikatakan sihat...


yela...dah uitm buat modul untuk dak2 part 4...semuanya acara padang...


agak penat la duduk bawah sinaran matahari...


dah gelap dah sikit nie...


macam nie la modul aku berjalan...apa yg penting...kerjasama...bina menara yg paling tinggi dan teguh...


buat bendera...main gelung & susun puzzle...




















we had fun together!!!

and at last...my brain force me to study...yeah...study...

FINAL EXAM just around the corner...another 3 weeks...

Management,Database,Data Struct....I'm not enough studying that courses...

I have to maintain my pointers....

usually...the library would be my target...


maths...maths...maths @_@



can't live without my lappy..



wow...focused!

that's how I've spent my time....

how about yall?

mood : FINAL EXAM...



0 comments: