New Baby Myvi

12:44 AM Pathon Pilus 3 Comments

Assalamualaikum...kalau x jawab dosa...kalau jawab sayang...
dah lama gua tak meniru si Kak Maria Elena nih...
haa...tadi gua ngan abah gua pegi kedai produa...
kat sana la buat keputusan nak amik myvi type yang mana untuk dipakai..
cerita punya cerita..jadi la pilih si Myvi Special Edition 1.5 warna silver macam dalam gambar bawah nun...
ce korang tgok...cantek tak??

memula nak amik warna kuning...tapi...abah aku cakap...better amik warna silver sebab x cepat kusam..
apalagi..angkat...so,abah aku ngan cina kedai keta tu dah kamcing dah...keta siblings aku sumer abah aku discuss ngan cina si En Cheah tu...

Conclusionnya...keta akan dikeluarkan dalam masa 10 hari lagi..besok lusa just tinggal nak sain agreement
je + kasi slip gaji....bukan senang tau nak beli keta nie...walau korang kaya or ada duit...tapi x de penyata yang sahkan korang willing to buy the car,so...bank memang x akan kasi punya...percayalah....muahahah...melainkan korang bayar 56000 inggit tu sekali harung...
jadi gua rasa x sabar nak vroomm keta baru neh..
cau dulu...XOXOD

sekian

3 comments:

chemay said...

kete awak ke?
wahhh wahh
nanti boleh ah titew tumpanggg
:P

boleh dikatakan camtu r...tapi kete nie letak kat umah je..just nak bawak moto je ke JB tuh

Hey Pathon, i just got my first car a few weeks ago. It is a Hyundai Atos. Mcam you jugak warna silver. you can take a look in my blog. btw, i'm happy for you. ;)