Cuti!

1:37 PM Pathon Pilus 0 Comments

Cuti sem ni jalan2 penang la..teman anak sedara pegi jalan2..yela..dorg tu mmg rapat dengan paksu...sikit2 pak su...curahkan kasih sayang..kalau aku ada anak nnt,xtau la aku manuakan dorg camner...haha..

0 comments:

Adik-beradik Angkat

8:51 PM Pathon Pilus 0 Comments


Hello...Assalamualaikum...

heee...lupa plak nak bagitaw yang saya dah ada adik beradik angkat kat JB nih...

paling best kami semua 1 kepala...senang citer memang sporing habis ah...

Alkisah kami pergi buat Khidmat Kesihatan kat Muar + ada Program Anak Angkat...

so,Penghulu kampung pon mengagih2kan warga pelatih KKM nie pada org kampung...

dah akhirnya kami berempat dapat Abah dan Mak yang sama...

ini dia Adik beradik angkat saya :P


Happy selalu :P

Kepada Mubin,Suhani,Deyra...moga exam Formative nie buat yang terbaik + buat yg terbaik jugak untuk Summative...

nanti kita pegi umah Abah n Mak okay cuti semester nnt...

can't wait!!!

I LOVE YOU GUYS!




0 comments:

Seoul Garden

8:36 PM Pathon Pilus 0 Comments


Hello...Assalamualaikum...

hari nie baru la sempat nak update...

hehe...haritu ada pegi makan2 ngan kawan2 kat Seoul Garden...

semua makanan dia ala-ala Korea...

lapaq2

sedapnya..

wafiy ngan haziq yg kelaparan


aku,mubin n suhaimi

kegigihan mereka untuk makan

sempat lagi snap ramai2

opss...

time nie dah kenyang dah sikit

haziq,wafiy,haikal n farid

time nie baru aku kekenyangan


 
sambung makan lagiii


ha....namapak sedap tak kitorg makan???

memang sedap pon apa yg kami makan tu...nasi pon ada tau...bukan makanan semata korea je

so...boleh la korang try2...

sekian tima kasih...cau dulu...


0 comments:

Still Alive

8:28 PM Pathon Pilus 1 Comments

Hello...Assalamualaikum semua....

dah lama dah x mengukir kenangan disini...

so,malam nie dengan serta merta aku rasa macam rajin nak menulis...

rajin pon sebab YES 4G gua baru dapat Free 1 GB....kalau x...

memang aku mengadap la buku Pharmacology tuh....

fuiyo...banyak ubat aku nak kena hafal dalam 2 semester nie...

yela...cakap nak jadi Penolong Pegawai Perubatan yg cemerlang...

of course la nak kena tau semua nie...
gambar kat ward mata ngan rakan setugas..


Actually nak la citer sikit sebab dah lama dah aku hidup di KSKB Johor Bahru nie...

setakat nie boleh la tahan duduk sini....tapi yang x boleh terima fikiran tu dia punya peraturan...

peraturan dia kalah MRSM + SBP beb....kekadang aku pon x paham kenapa dia buat camni...

dulu2 aku maybe selalu gak dok memaki hamun sistem admin kat sini...yela...

org dah besar panjang...semua umur 20 tahun ++ dah kat sini...

dah boleh kawin dah org tua2 cakap...tapi...aku cuba la sedaya upaya terima seadanya

keadaan kat sini...Muhasabah diri...kenapa kita mesti complain???

kenapa kita tak bersyukur? kenapa kita nak cari kesalahan orang lain???

#cont.

aktiviti tetap kami ialah pasang khemah 


PPP-ian to be


opss...ada unsur parti politik sikit...sorry


sempat lagi snap b4 jalan2 ke Desaru


di Desaru


kat Tanjung Balau


apapon kawan2 kat sini best!


#cont

haa...tanya la diri sendiri kita berada kat mana...so,apa pon peraturan yg bertambah kat sini...

silalah hadam semua...sabar2...lagi 1 sem lagi kat sini...pastu dah fully klinikal dah...

InsyaAllah...aminn...btw,besok dah start exam summative a.k.a exam pertengahan...

ada 7 paper semuanya...hope apa yg dibaca dan dihafal semua keluar...



ok lah...sampai sini je kot...lain kali aku tulis2 lagi...hehhe..doakan aku untuk berjaya exam formative nih... :P



1 comments: