Still Alive

8:28 PM Pathon Pilus 1 Comments

Hello...Assalamualaikum semua....

dah lama dah x mengukir kenangan disini...

so,malam nie dengan serta merta aku rasa macam rajin nak menulis...

rajin pon sebab YES 4G gua baru dapat Free 1 GB....kalau x...

memang aku mengadap la buku Pharmacology tuh....

fuiyo...banyak ubat aku nak kena hafal dalam 2 semester nie...

yela...cakap nak jadi Penolong Pegawai Perubatan yg cemerlang...

of course la nak kena tau semua nie...
gambar kat ward mata ngan rakan setugas..


Actually nak la citer sikit sebab dah lama dah aku hidup di KSKB Johor Bahru nie...

setakat nie boleh la tahan duduk sini....tapi yang x boleh terima fikiran tu dia punya peraturan...

peraturan dia kalah MRSM + SBP beb....kekadang aku pon x paham kenapa dia buat camni...

dulu2 aku maybe selalu gak dok memaki hamun sistem admin kat sini...yela...

org dah besar panjang...semua umur 20 tahun ++ dah kat sini...

dah boleh kawin dah org tua2 cakap...tapi...aku cuba la sedaya upaya terima seadanya

keadaan kat sini...Muhasabah diri...kenapa kita mesti complain???

kenapa kita tak bersyukur? kenapa kita nak cari kesalahan orang lain???

#cont.

aktiviti tetap kami ialah pasang khemah 


PPP-ian to be


opss...ada unsur parti politik sikit...sorry


sempat lagi snap b4 jalan2 ke Desaru


di Desaru


kat Tanjung Balau


apapon kawan2 kat sini best!


#cont

haa...tanya la diri sendiri kita berada kat mana...so,apa pon peraturan yg bertambah kat sini...

silalah hadam semua...sabar2...lagi 1 sem lagi kat sini...pastu dah fully klinikal dah...

InsyaAllah...aminn...btw,besok dah start exam summative a.k.a exam pertengahan...

ada 7 paper semuanya...hope apa yg dibaca dan dihafal semua keluar...



ok lah...sampai sini je kot...lain kali aku tulis2 lagi...hehhe..doakan aku untuk berjaya exam formative nih... :P



1 comments:

bangbell said...

macrolides pasti?? Cc:@PathonPilus

p/s:aq kiut dalam gambaq nih peace